Ebook 10 praktische tips

Yes!!

Geweldig dat je ons e-book ‘Creatief denken’ hebt aangevraagd.

De wereld heeft meer creatieve koplopers nodig. Mensen zoals jij, die nieuwsgierig zijn naar tools die hun werk beter én creatiever maken.

Je ontvangt het e-book -terwijl je dit leest- in je mailbox.

Grote kans dat jij niet alleen wil LEZEN over creativiteit, maar het ook daadwerkelijk wil toepassen in je werk.

Je bent bij ons aan het goede adres: voor inspiratie, begeleiding en opleiding.

Wij worden ingezet bij de grootste organisaties in Nederland (en ook heel veel kleinere organisaties) om de manier van samenwerken te doorbreken. Veel organisaties worstelen hiermee. Er wordt al snel gekozen voor vergaderingen en overleg. Plannen worden nog altijd uitgeschreven in (lange) stukken tekst en presentaties over die plannen om mensen mee te nemen worden meestal -toch weer- in een Powerpoint met bulletpoints gegoten.

Organisaties merken dat dit niet werkt. We hebben te maken met grote maatschappelijke verschuivingen en uitdagende nieuwe problemen. Die lossen we niet op met onze oude manier van denken en organiseren.

Wij brengen een nieuw perspectief. Werken niet alleen cognitief, maar betrekken emotie, verbeeldingskracht en creativiteit TERWIJL we aan zakelijke doelen werken. Die twee sluiten elkaar absoluut niet uit. Integendeel, ze versterken elkaar.

Naast ons werk in organisaties, waar we directie, managementteams en teams voeden in hun zakelijke creativiteit, leiden wij Creative Changemakers op.
Mensen zoals jij, die zélf het verschil willen maken.

Is deze opleiding niet iets voor jou?

Een paar keer per jaar start er een nieuwe groep, van maximaal 15 deelnemers. In deze groep werken we aan persoonlijk leiderschap, waarbij het (leren) werken met creativiteit in zakelijke context centraal staat. 

Je leert hoe je een nieuwe aanpak introduceert, hoe je omgaat met groepsdynamiek en weerstand, hoe je creatief zelfvertrouwen stimuleert in teams en hoe je zelf een rolmodel wordt voor creatief werken door jezelf en je boodschap anders te presenteren.

Check it out!