Creative Changemakers Class – April 2024

Persoonlijk leiderschapstraject van 6 maanden om op een strategische manier creativiteit op de werkvloer in te leren zetten.

LET OP: Vermeld bij overboeking het juiste referentienummer (en niet het factuurnummer!). 

Word een Creative Changemaker

N

Leer creativiteit in te zetten in je werk

N

Wees de verandering die je in je omgeving wilt zien en draag dit uit

N

Werk aan je persoonlijke visie en ‘ondernemingsplan’ om een katalysator te zijn voor innovatie in jouw organisatie

N

Word een inspirerende leider die een beroep doet op de verbeeldingskracht van collega’s, om te zorgen dat hun missie een gedeelde missie wordt

N

Leer zelf een visuele werkvorm te ontwerpen, voor jouw eigen vraagstuk

Begin februari dit jaar startte ik, met nog 14 deelnemers, met de Creative Changemaker Class, voor Creatieve Koplopers, vernieuwers & veranderaars, die toffe ideeën hebben, zien dat het anders of zelfs beter kan en beweging willen creëren. Dat sprak me enorm aan en ik kon nog wel een extra duwtje gebruiken. Wat zijn we gegroeid dit jaar in hoofd, hart en handen en wat hebben we veel van elkaar geleerd. Ik ben Creative Changemaker en breng het vuurtje verder!

– Ineke Kievit, gemeente Goeree-Overflakkee

Creative Changemaker Class - april 2024
Marketing door

De Creative Changemaker Class is de investering zeker waard. Binnen mijn organisatie word ik nu vaak gevraagd om (online) sessies te helpen voorbereiden. Dit doe ik samen met mijn collega die ook meedeed aan de Class en het gaat hartstikke goed. Nu heb ik de gereedschappen om werk in een andere vorm te gieten en mijn boodschap met creatieve middelen te ondersteunen. Iets dat ik daarvoor niet deed.

Sander Eising, woningcorporatie Mercatus

Door te kunnen sparren met gelijkgestemden die bij andere organisaties werken en door te reflecteren op mijn eigen gedrag, ben ik me nog bewuster geworden van wat ik doe en waarom ik dingen doe. Ik ben scherper geworden in signaleren en analyseren van patronen en gedrag bij mijzelf en in de organisatie. Daarover ga ik in gesprek en dat doe ik nu authentieker en veel meer vanuit mezelf. En dat werkt superfijn. Voor mij, maar ook door mijn omgeving wordt het gewaardeerd.

Sabine van den Oever – stichting Achmea Rechtsbijstand

In september ben ik gestart met de Creative Changemaker Class, Vandaag hebben we een inspirerende laatste dag gehad. Geweldig om dat met deze groep te mogen doen! Ik neem meer ruimte voor creativiteit op de werkvloer en dat wordt gewaardeerd. Ik val meer op en trek daardoor interessante vragen en opdrachten aan. Zo kan ik steeds vaker bijdragen aan een creatieve aanpak. De energie is inspirerend. Iedere verandering gaat stap voor stap, ook dan is er beweging.

Matthijs Fransen – ABN Amro

Huis van Verbeelding – Soestdijksekade 942 – 2574 EK Den Haag NL – 070 22 11 474 – KvK 77548787