a

Menu

Chaos in de Orde

De oude, ingesleten organisatiestructuren hebben hun beste tijd gehad. Ze maken zelfs slachtoffers. Burnout viert hoogtij en organisaties zijn onvoldoende wendbaar om in de toekomst nog relevant te zijn. Het wordt tijd voor Chaos in die gevestigde Orde. We zijn zelf in staat om patronen te doorbreken. 

Investeren in creatief zelfvertrouwen, flexibiliteit en ‘outside the box’ denken is belangrijk voor organisaties, die een creatief en innovatief werkklimaat willen bieden. Want nieuwe uitdagingen op de oude manier oplossen werkt niet meer.

Chaos in de Orde is een beweging van friskijkers en dwarsdenkers in organisaties, bekend van de gelijknamige podcast en het jaarlijks werkfestival.

 

Chaos in de Orde – hét werkfestival voor organisatievernieuwers

Creativiteit kan ontstaan wanneer je oude patronen bevraagt, uitdaagt en waar nodig loslaat. Soms zie je pas andere resultaten wanneer je de dingen anders doet. Friskijken en dwarsdenken verdwijnt al snel als je wordt opgeslokt door de waan van de dag. Daarom is er Chaos in de Orde: hét werkfestival voor organisatievernieuwers.

Chaos in de Orde is het enige festival dat je gewoon mag bezoeken terwijl je aan het werk bent. Ieder jaar, in november, programmeren wij een hele dag topsprekers op het gebied van innovatie, creativiteit en anders organiseren. Voor de fractie van de prijs die het zou kosten om al deze sprekers los te beluisteren. Een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar vernieuwing en innovatie.

Tijdens Chaos in de Orde word je geprikkeld met inspirerende inzichten, vernieuwende ideeën en praktische tools om in jouw organisatie een creatieve werkwijze op gang te brengen.

Chaos in de Orde – de podcast

Wat is er toch aan de hand?

Iedere week, van maandag tot en met vrijdag, tussen 9 en 5 en soms iets langer, verzamelen zich duizenden mensen in troosteloze ruimtes met een systeemplafond, kil wit tl-licht, papieren bekertjes met slechte koffie en voorverpakte koffiekoekjes om -zo bevlogen mogelijk- naar elkaar te mailen en af te stemmen.

We hebben een systeem gecreëerd dat aan elkaar hangt van protocollen, regels en afspraken en nauwelijks uitnodigt tot creativiteit.
Wat is er mis met ons?
Waarom accepteren we dit? En vooral: hoe doorbreken we het?

In Chaos in de Orde – de Podcast- gaat Rachel Levi op zoek naar antwoorden. Met hulp van verschillende experts ontrafelt zij hoe we oude patronen los kunnen laten en hoe we meesters kunnen worden in creativiteit en innovatie.

Met deze podcast werd Rachel in 2020 uitgeroepen tot ‘opkomend podcasttalent’.

Je luistert Chaos in de Orde de podcast via Spotify, je eigen favoriete podcast app, of via onderstaande knop.